top of page

Houd Me Vast Training

Een tweedaagse training voor koppels die hun band willen versterken. 

Deze training is gericht op het versterken van de relatie. We staan in deze training stil bij de dynamieken die spelen in verschillende relaties en hoe deze doorbroken kunnen worden. We geven handvaten voor het aangaan van verbindende gesprekken, en ondersteunen jullie waar nodig. Na deze training gaan jullie met een stevigere basis terug naar huis en kunnen jullie makkelijker gesprekken aangaan over de dingen die ertoe doen in jullie relatie. 

 

Voor koppels die:

  • De verbinding in hun relatie verder willen verdiepen

  • Voelen dat ze de laatste tijd steeds vaker in een strijd terecht komen

  • De verbinding in de relatie kwijt geraakt zijn

  • Elkaar niet goed meer lijken te verstaan

Shadows Lover's

Inhoud van het programma:

Houd Me Vast is een training, ontwikkeld door Sue Johnson, voor koppels die hun relatie wensen te verdiepen. Het programma is een educatief programma gebaseerd op wetenschappelijke inzichten rond hechting en volgt het model van Emotionally Focused Therapy. 

Het programma bestaat uit acht sessies die worden verdeeld over twee dagen. Elke sessie volgt een vaste structuur die bestaat uit het toelichten van het thema van de sessie, videofragmenten ter illustratie en een oefening die je als koppel samen doet. Tijdens deze oefening wordt je ondersteund door de trainers.

Indien je alvast meer informatie wenst over het programma adviseren we het boek "Houd me vast. Zeven gesprekken voor een hechte(re) relatie" van Sue Johnson.

Donderdag 18 april  (9-18u) en vrijdag 19 april 2024  (9-17u)

Diocesaan Pastoraal Centrum

F. de Merodestraat 18

2800 Mechelen

Prijs per koppel: 590 euro*
Inbegrepen: Koffie, thee, trainingsmateriaal
Lunch niet inbegrepen.

* Tot en met 15 maart 2024 geldt er een vroegboekkorting. Wie voor 15 maart inschrijft en zijn reservering betaalt, betaalt slechts 540 euro. 

Contacteer Hanne of Kitty voor inschrijvingen of meer informatie. 

De grootte van de groep zal bepaald worden door het aantal inschrijven met een maximum van 8 koppels. Indien er te weinig inschrijvingen zijn wordt de training verplaatst naar een latere datum.

Praktisch

bottom of page